lørdag den 26. juli 2014

Billeder fra Zanzibar og Entebbe (Uganda)




Vi spiser frisk kokos ved Slavemarkedet i Stone Town


Kokossælgeren 


Der spises endnu et morgenmåltid med omelet og hvidt brød. Alberte er ved at synes, at omelet er overvurderet. Hun glæder sig til en dansk morgenmad.


Afslapning i Nairobi Lufthavn. Vi skulle vente 11 timer på et fly videre til Entebbe i Uganda. Heldigvis fandt vi et børneområde med gode, bløde sofaer, så lidt af nattens manglende søvn ( - vi skulle op kl.3 for at nå det første fly) kunne indhentes.


Ankommet til vores hotel i Entebbe bliver Ole syg. Ved midnatstid tilkaldes læge, som lægger drop og giver antibiotika sammen med malariabehandling. Droppet kunne sættes fast til sengestolpen, så han fik lov til at sove på hotellet. Først næste dag kørte vi hen på en klinik, hvor han fik yderligere to gange drop og mere antibiotika.

Gruppebillede inden afgang mod Tanzania. Kvinden til venstre i billedet er Anisha, som ejer hotellet, som vi overnattede på, og som var en utrolig stor hjælp, da Ole blev syg. Hun hjalp med at få tilkaldt læge, kørte Ole på klinikken, og hjalp med at få booket et værelse på nabohotellet, da vi var nødt til at blive en nat mere end beregnet.


Så krydses Ækvator, og selvfølgelig må det foreviges i et foto. Ole blev mirakuløst hurtigt bedre allerede i løbet denne dag.







1 kommentar:

  1. Dejlige billeder. Og jeg forstår Albertes ønske om almindelig morgenmad. Selv luksus morgenmad på hotel ender med at blive en "trist kedelig oplevelse". Men det er jo derfor der er forskel på hverdag og fest :-)

    Kram til jer alle

    SvarSlet